СНС Лознице: Медијске лажи квази еколога и шефа батинаша Зеленовића

Колико је лажни еколог Небојша Зеленовић опијен идејом да је ће се једног дана вратити на власт па је дошао у стање да су почеле да му се привиђају ствари које не постоје! Објави човек да је наводно власт у Лозници пала, да су се одборници сакрили у мишју рупу и да крај СНС почиње у Лозници.

Престани да лажеш Зеленовићу и да са својим пајтосима, страним плаћеницима манипулишеш грађанима који су забринути и неинформисани довољно. Ви сте на најподлији начин искористили грађане и ставили их у службу ваше агресивне и хушкачке кампање против институција ове државе. Ви сте повели батинаше на поштене грађане, и покушали да креирате хаос на улицама пребацујући кривицу на друге. Ви већ месецима безочно лажете, лажете и лажете јер немате шта друго да понудите, а брига о екологији није вам ни на памети. То вам је инструмент како да пробате да се домогнете власти.

Али мораћемо да те разочарамо – власт у Лозници није пала, напротив! Лозница је један модеран и уређен град који воде озбиљни људи. Озбиљни људи знају да сачувају интересе грађана и да им је задатак да спрече било какав хаос и неред на улицама. Озбиљни људи – за разлику од вас – знају да се одлуке не доносе на улици, већ у институцијама и на начин предвиђен Уставом и законима ове државе.

Зарад јавности и истине – ни одборници Скупштине града Лознице, нити било који државни орган НИСУ ДОНЕЛИ НИКАКВУ ОДЛУКУ о давању дозволе за отварање рудника Рио Тинта… , али што би ти то и морао да знаш, јер тебе и твоје сараднике и није брига за истину.

Грађани Лознице никада неће пристати на то да се у њихово име одлуке доносе на улици и да се о њиховој будућности брину пропали политичари, страни плаћеници који немају везе са Лозницом. Грађани Лознице неће да се њихов град користи као ваше огледно поље за покушај организовања предизборне кампање.

Одборници СНС у Лозници се не плаше ни Вас, ни вама сличних, јер немају чега да се плаше . Додуше, можда би и требало да вас се плаши свако ко је ваш неистомишљеник, јер ви неистомишљнике тучете, вређате, проклињете, желите да их линчујете?

Ми такви нисмо и никада нећемо бити. Пристојна Србија и пристојна Лозница желе да иду напред , а народ Јадра, Лознице и Србије јасно је показао на изборима кога хоће, коме верује и то је једино мерило вредности на политичкој сцени. Народ је јасно показао да политика Српске напредне странке на челу са Александром Вучићем јесте једина политика која ову земљу води напред.

Живела Србија!

Градски одбор Српске напредне странке Лозница

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар