СНС Лознице: Политика Александра Вучића једина земљу води напред

Молимо све Небојше, Маринике, Ћуте, Ђиласе и остале самопрокламоване специјалисте за заштиту животне средине да почну да се понашају зрело и политички одговорно – ако знају шта то значи – и да престану да долазе мало-мало у Лозницу, јер неће успети да профитирају од те своје тзв. борбе. И то их молимо због њих самих, јер нам је непријатно гледати колико их народ неће.

Пошто су му пропали сви други покушаји да се задржи на политичкој сцени, Небојша Зеленовић је решио да преко ноћи постане борац за заштиту животне средине, и то гле чуда – у Лозници. Можда мисли да ће непрестаним довођењем којекаквих ликова из других земаља у лознички крај показати своју тобоже забринутост за народ, јер он у свом политичком лудилу очигледно не види да ова држава има институције које озбиљно приступају решавању сваког проблема зарад бољег живота наших грађана, наводи се у саопштењу за јавност Градског одбора Српске напредне странке у Лозници.

Није му било довољно што су га грађани Горњег Јадра отерали када је долазио са Виолом Фон Крамон, није му било довољно ни то што је Мариникино тужно јадиковање о забринутости за грађане Лознице слушало више новинара него грађана када је дошла у Лозницу пре неки дан, већ је поново дошао у Недељице са Ћутом и копредседником Бугарских Зелених Владиславом Паневим. И човек објави слику на којој су њих тројица и још два човека – највероватније њихови пајтоси – и напише „Добили смо подршку…“ !!!!

Небојша Зеленовићу, какву си ти подршку могао да добијеш у Недељицама и у Лозници, када ни у Шапцу где живиш и где си био градоначелник поприлично дуго, више немаш никакву подршку! Схватамо ми да је теби лепо у Лозници, јер Лозница је један уређен и леп град, град добрих људи и домаћина која и незване госте уме да прими, али схвати већ једном да грађанима Лознице не требаш, не желе те и никада од њих нећеш добити ни подршку ни поверење. Престани да се понижаваш, и уместо што мало-мало трчиш у Лозницу са којекаквим ликовима и причаш о темама о којима благе везе немаш, пробај да направиш политички програм са којим можеш да изађеш пред грађане Шапца, Лознице и Србије. Овако само испадаш смешан, да не користомо неку погрдну реч, јер то није у нашем маниру.

Молимо све Небојше, Маринике, Ћуте, Ђиласе и остале самопрокламоване специјалисте за заштиту животне средине да почну да се понашају зрело и политички одговорно – ако знају шта то значи – и да престану да долазе мало-мало у Лозницу, јер неће успети да профитирају од те своје тзв. борбе. И то их молимо због њих самих, јер нам је непријатно гледати колико их народ неће. Народ Јадра, Лознице и Србије јасно је показао на изборима кога хоће, коме верује и то је једино мерило вредности на политичкој сцени. Народ је јасно показао да политика Српске напредне странке на челу са Александром Вучићем јесте једина политика која ову земљу води напред, наглашено је у саопштењу Градског одбора Српске напредне странке у Лозници.

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар