fbpx

СНС Лознице: Лобисткиња Приштине у друштву пропалог шабачког политичара

Таман када смо помислили да су појединци у бешчашћу, политиканству, србофобији и трговини националним интересима поодавно дотакли дно десио се 28. октобар 2021. године. Тог дана је исфрустрирани губитнички шабачки политичар Небојша Зеленовић довео у Лозницу Виолу Фон Крамон плаћену лобисткињу Приштине за отимање дела територије државе Србије – наводи се у саопштењу Градског одбора Српске напредне странке у Лозници.

Шта ће та жена у Лозници? Шта ће пропали шабачки политичар у Лозници? Да ли се сећате да је неко из Лознице нешто слично икада радио у Шапцу? Да ли верујете у добре намере пропалог шабачког политичара? Шта сад овај пропали шабачки политичар може да учини за Лозницу? Да ли неко верује у добре намере поменуте плаћене лобисткиње? Да ли верујете у искреност повода којим се нашла у Лозници и Горњим Недељицама?

Да. Имала би добре намере да је као посланица Европског парламента одшетала само два километра даље од места на коме је зборовала и поклонила се сенима стрељаних сељака, домаћина, жена и деце у Драгинцу где их је, чудне ли коинциденције, у октобру пре осмдесет година покопано 2950, а онда ако јој преостане времена одвезе се до Цикота где је стрељано 396 цивила а затим и до Кривајице где је стрељано 78 лица од чега су готово половина деца млађег узраста. Дакле, само пар километара даље од злочина и највећег стратишта сељака у Другом светском рату у Европи када је сто сељака стрељано за једног погинулог немачког војника, плаћена лобисткиња Приштине и заговорница независности Косова са пропалим шабачким политичарем зборује, састанчи и саветује мештане Јадра.

И нека. То је доказ демократског лица Србије. Међутим, морал, част, честитост, поштење, пијетитет и намере су неке друге категорије и вредности које они очигледно немају.

Ипак хвала. Хвала онима који су је довели и онима који су је примили у госте и њој самој, јер све су маске пале. Пале су маске да чак и тајкунске медијске куће својим лажима о Српској напредној странци, одборницима Српске напредне странке који су је наводно дочекали и свакодневном бруталном кампањом коју воде против председника државе, истину и осећај гађења код народа овога краја, поводом срамне посете не могу да прикрију – каже се у саопштењу за јавност Градског одбора Српске напредне странке у Лозници.

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар