СНС Лознице: Безочне и без трунке стида лажи Маринике Тепић

Веома су  жалосни и превише нападни и видљиви покушаји маргиналних странака и појединаца без идеје, визије и политичког програма да профитирају и прикупе евентуалне гласове причајући о наводној забринутости за грађане Лознице. Сви су одједном забринути због „најпрљавије технологије“ компаније Рио Тинто и сви се утркују да због тога дођу Лозницу и наводно отворе очи нашим суграђанима и народу овог краја Подриња колико би било лоше да се рудник литијума отвори, алудирајући на то да институције ове државе желе да свесно униште свој народ, каже се у саопштењу Градског одбора СНС-а у Лозници.

Јуче смо били сведоци још једног таквог покушаја у режији Маринике Тепић, потпредседнице ССП која је пред окупљеним новинарима (којих је зарад истине било више него грађана који су дошли да је саслушају) безочно и без трунке стида изговорила најгнусније лажи, и при том покушавала да се представи као врхунски експерт у области познавања технологије обраде руде и заштите животне средине.

Госпођа Тепић је узела себи за право да нам објасни да је она више забринута за будућност наше деце, не знајући да је дошла у град који је  међу првима у Србији у погледу подстицаја за младе. Немушто покушавајући да објасни оно што је очигледно само прочитала ко зна где, а није ни разумела,  само је јасно још једном показала да странка којој припада и не може да има ни пажњу ни подршку грађана јер нема програм, нема идеју како да Србија иде напред  а да грађани боље живе. Не, њима то свакако и није фокус, јер једино што они знају јесте да блате председника Србије Александра Вучића на сваком кораку, као и Српску напредну странку, свесни да никада неће имати такву подршку народа.

Јасно је то показала када није дала ниједан конкретан одговор на питање новинара како је то сада Рио Тинто за Драгана Ђиласа и његову странку историјски проблем за Србију, када је у време када је био на власти тврдио да је рудник развојна шанса и залагао се за отварање истог?! Уместо одговора, покушала је у свом маниру и да одржи час новинарства присутним представницима медија, јер јој се нису допала питања која су јој поставили.

Госпођо Тепић,  НЕ – ви нисте експерт који зна било какав одговор везан за рудник литијума, НЕ- ви нисте експерт за заштиту животне средине, и најбитније НЕ- ви нисте истински забринути за грађане Лознице  и овог дела Србије. Ви сте само забринути зашто не можете да се вратите на позиције одакле би могли поново да лагодно живите од новца грађана Србије. Ваше излагање, зачињено којекаквим наводима о неким аферама у рангу преношења трачева из жуте штампе, таблоида  и ваших тајкунских медија је на моменте било чак и смешно гледати и слушати.

И на самом крају , поводом тврдње Мирослава Грујичића председника ГО ССП у Лозници да  „Лозница  све више личи на забрањен град“ постављамо питање – ако је то истина, како сте онда могли да одржите свој политички скуп? Да ли Вам је нешто било забрањено? Да ли је некоме било забрањено да дође уколико је желео, да ли је новинарима било забрањено да извештавају са вашег скупа?

Имајте сви заједно на челу са Драганом Ђиласом бар мало достојанства и немојте само кукати и тражити кривца у другима за своје политичке бродоломе и неуспехе.

Нема потребе да се за народ Подриња и Лознице бринете ни Ви, ни Драган Ђилас, јер много нам је свима боље када се ви такви не бринете за нас. Откада вас нема на власти ова земља је са озбиљном политичком организацијом каква је Српска напредна странка на челу са Александром Вучићем кренула убрзано да се развија и то је сада видљиво у сваком крају Србије па тако и у Лозници.  Грађани Србије знају истину, виде истину и својим гласовима на изборима су то и потврдили – истичу лознички напредњаци.

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар