fbpx

СНС: Фијаско и нервоза Ђиласа у Шапцу, окупио тек шачицу истомишљеника

(Фото: Принткрин)

Самозвана “највећа опозициона странка у Србији”, Ђиласова Странка слободе и правде (ССП) успела је у петак у Шапцу да окупи неколицину грађана и то шефова неколико партија које су припадале коалицији која је чинила претходну локалну власт наслоњену на Заједно за Србију Небојше Зеленовића. Ни долазак Драгана Ђиласа, шефа “највеће опозиционе странке” у Шабац, нити његове потпредседнице Маринике Тепић, није био довољан да Шапчани пожеле да виде оне које сматрају одговорнима за отказе и сиромаштво по увођењу “демократије” у Србију – наводи се у саопштењу за јавност Градског одбора СНС-а у Шапцу.

Градски одбор Српске напредне странке Шабац примећује да су Драган Ђилас и Мариника Тепић били врло нервозни због неславног одзива наших суграђана, а посебно су их иритирала новинарска питања. Иако се бусају као борци за слободу медија, Драгану Ђиласу и Мариники Тепић сметала су питања која су се тицала предлога Резолуције о Сребреници коју је, као кадар друге партије, 2016. године потписала и Тепић. У том документу који Скупштина Републике Србије није усвојила, назначено је да се у Сребреници догодио геноцид, али је Мариника Тепић на новинарско показивање тог документа, дрско одговорила да је она тиме желела да заштити српски народ од оптужби да је геноцидан (?!).

Више пута су и Мариника Тепић и њен послодавац Драган Ђилас беспризорно слагали народ. И на то су навикли. А и грађани Србије се више не изненађују њиховим лажима. Ипак, оно што је срамотно за групу која сматра да је највећа опозициона партија у Србији, је претварање да се у нашој земљи од њиховог одласка са власти ништа није променило. Драган Ђилас, вероватно преспавао протеклих девет година или можда заузет бројањем новца на својим иностраним рачунима, говорећи о свом фамозном плану “Дан после”, истакао је да ће највећи корак “када за шест месеци дођу на власт” (али ће тек наредне недеље знати да ли ће уопште излазити на изборе) бити да се између осталог донесу закони о пореклу имовине, борби против корупције, да се повећају плате лекарима, просветним радницима … Господине Ђилас, све то је већ учињено!

За протекле три године, зараде у здравству су реално увећане него у протеклих 15 година и то није крај. Зараде нашим медицинарима, али и просветним радницима, полицији, војсци рашће и даље. Подсећамо да су на сваку најаву повећања зарада, посебно здравственим радницима и то по избијању епидемије вируса Корона, “експерти” у “слободним”, али Ђиласовим медијима били огорчени због тих најава и истицали како је то неодрживо. Свесни смо да Драгана Ђиласа и друге запослене са његовог платног списка највише боли што је Србију из талога подигао Александар Вучић, али то је чињеница и са тим морају да науче да живе.

Грађани Србије нису наивни. Девет година уназад подршка Српској напредној странци и председнику Александру Вучићу расте не из године у годину, или из месеца у месец, већ из дана у дан. Жалосно је што Драган Ђилас, Мариника Тепић и њихови другари који су нашу земљу ојадили, опљачкали и упропастили не могу да виде да народ жели радна места, пристојне путеве, болнице. Све то им је омогућио Александар Вучић. И зато су остаци њихове екипе која је у Шапцу харала две деценије, почишћена и послата на сметлиште историје. И зато је Драгана Ђиласа и Маринику Тепић дочекало једва десетак присталица, и то кадрова бивше власти, истиче се у саопштењу ГО СНС-а у Шапцу.

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар