fbpx

Слободан Поповић: Србија ће 26. маја показати да је уједињена

Слободан Поповић

Србија ће 26. маја показати да је уједињена, сложна и да је пут којим наша земља иде једини исправан и једини могућ. Оваквој политици подршку су дали грађани Србије и то потврђују сваки пут на изборима још од 2012. године. Поверење председнику Александру Вучићу све је веће, а како и не би било када је Србију подигао да буде снажна и да постане регионални лидер у развоју,а затекао је када је додао на власт девастирану Србију,банкрот,унистена предузећа…

Шта све ово значи за Шапчане? Укратко, након деценија стагнирања, наш град креће напред. Добијамо аутопут на који смо чекали од Другог светског рата. У наш град долазе инвеститори, отварају се нова радна места, Шапчани остају у свом родном граду… А ускоро почиње изградња нове болнице, која ће бити стуб здравствене заштите за близу 200.000 људи. И све то у владавини Александра Вучића и Српске напредне странке.

Зато бих позвао све Шапчане да дођу 26. маја у Београд. Да покажемо наше јединство и да својим присуством потврдимо да подржавамо снажну и стабилну Србију и снажан и развијен Шабац.

Др Слободан Поповић,
одборник у скупштини града и потпредседник ГО СНС у Шапцу

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар