Славица Ђурић: Уз подршку државе да радимо и помажемо свом народу

Славица Ђурић

Ни као лекар, ни као човек, у овим тешким тренуцима патње и бола за све нас, посебно за најближе страдале деце и омладине, не могу да останем нема на безосећајност оних који под маском бораца за правду, користе ову трагедију за личну корист и промоцију.

Уместо да се удружени потрудимо да нађемо конструктивна решења, познати издајници своје државе, припадници покрета лажних еколога и осталих страних послушника, уносе немир и конфузију, отежавају функционисање свих служби блокадом путева, зарад јефтиних политичких поена, а све под паролом тзв. борбе против насиља.

Очито да су им од будућности наше земље важније Kуртијеве похвале и тапшање по раменима.

За њих не постоји исправно, нису се удостојили да дају ниједан конкретан предлог. Једино што знају јесте да траже смену председника Александра Вучића.

Тог истог председника који је једини, за разлику од претходних власти чији су део они и сами били, схватио колико је важно улагање у здравство.

До доласка Александра Вучића наше здравство је континуирано урушавано, кадар се осуо. Тек сада кад се граде болнице, обезбеђује савремена медицинска опрема и запошљавају здравствени радници, ми можемо, уз подршку државе да радимо и помажемо свом народу.

И зато, за још бољи и ефикаснији систем здравствене заштите, за здраву Србију, подржимо нашег председника и окупимо се на највећем народном скупу у Београду 26. маја!

Др Славица Ђурић,
члан ГО СНС Шабац

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар