Шабачко руководство са представницима „Весковини групе“ (ВИДЕО)

(Фото: Славица Гајић)

Представници управе града Шапца састали су се данас са руководством италијанске „Весковини групе“ у оквиру које послује компанија „СБЕ Србија“. Разговарано је о плановима ове фирме која улази у другу деценију како је производњу започела у Шапцу и која тренутно упошљава око 60 радника. План је да тај буде вишеструко већи.

– Превазилазећи проблеме које намеће тржиште, производња која се заснива на изради механичких делова намењених аутомобилској индустрији је настављена. У плану је, уз подршку државе и града, проширење производних погона, капацитета и броја запослених – навео је Алесандро Весковини, власник „Весковини групе“.

– Интерес града Шапца је да буде партнер инвеститорима. Да помогне, пружи подршку, учествује у решавању проблема на које наилазе у интересу очувања и надоградње производних капацитета, истакао је градоначелник др Александар Пајић.

У граду Шапцу тренутно послује 11 италијанских компанија. Погледајте и наш видео прилог који је припремила Славица Гајић.

* Овај прилог настао је у оквиру пројекта “Велики корак Малог Париза”, који је суфинансиран из буџета Града Шапца. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар