Реконструкција електромреже и чишћење канала у Мачванском Причиновићу (ГАЛЕРИЈА)

У току су завршни радови на реконструкцији нисконапонске мреже у Сремској улици, у селу Мачвански Причиновић, у дужини од 500 метара. Радови обухватају замену дотрајалих дрвених стубова са бетонским и уградњу новог самоносивог кабловског снопа, а за две недеље колико трају радови замењено је 15 стубова. Вредност радова је 1,7 милиона динара и финансира их Електродистрибуција.

– Заједно са ЕПС-ом радимо на побољшању квалитета нисконапонске мреже, а само у овој години у њену реконструкцију на подручју града Шапца издвојено је 45 милиона динара. Најбитније нам је да нашим суграђанима обезбедимо квалитетно и редовно снабдевање електричном енергијом и да ниједан грађанин, ниједно домаћинство нема проблема са испоруком струје – истакао је градоначелник Шапца др Александар Пајић.

Поред ових радова, почело је уређење и чишћење канала Игњатовица у Улици цара Душана укупне дужине 1.100 метра. Недавно је завршена улична расвета у Јовичић и Павловић сокаку и делу Улице Светог Саве. Асфалтирана је раскрсница у центру села, постављени су ивичњаци, решен проблем одводњавања и уређен плато испред Дома културе.

– Задовољни смо сарадњом са Градском управом уз чију помоћ смо успели да завршимо све оно што смо планирали у 2021. години. Окренути смо плановима за наредну годину, чека нас још посла – објашњава Иван Јевремовић, председник Савета МЗ Мачвански Причиновић.

Славица Гајић

Фото: Град Шабац

* Овај прилог настао је у оквиру пројекта “Велики корак Малог Париза”, који је суфинансиран из буџета Града Шапца. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар