Реконструисана Касарска улица у Шапцу (ГАЛЕРИЈА / ВИДЕО)

Градоначелник Шапца др Александар Пајић обишао је завршне радове на реконструкцији Касарске улице у МЗ “Јевремова”. Ово је само део планираних активности на уређењу путне инфраструктуре у градским, приградским и сеоским месним заједницама на територији града Шапца.

Реконструкција Касарске улице у насељу Чавић једна је од највећих инвестиција у Шапцу када је путна инфраструктура у питању. Свакодневно, управо Касарском улицом прође велики број мештана, као незаобилазне трасе на путу ка послу или школи. Урађен је нов слој асфалта, потпуно реконструисани тротоари са једне стране. На другој дуж касарне, паркинг простор.

За нов изглед Касарске улице издвојено је 25,2 милиона динара. Мештани Чавића односно Месне заједнице Јевремова, изјаснили су се за потребу реконструкције управо ове деонице.

– Улица је пре радова била у јако лошем стању што је утицало на безбедност и пешака и возача. Сада је проширена, реконструисани су тротоари, опредељена места за паркинг. Следи садња дрвореда. Овај део града поприма потпуно ново рухо – навео је др Александар Пајић, градоначелник Шапца.

Приликом обиласка овог шабачког насеља, мештани и чланови Савета месне заједнице предочили су градоначелнику и друге пројекте планиране за реализацију у наредном периоду.

Славица Гајић

(Фото: Град Шабац)

* Овај прилог настао је у оквиру пројекта “Велики корак Малог Париза”, који је суфинансиран из буџета Града Шапца. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар