fbpx

Разоткривен покушај обмане јавности: Туфегџићев игроказ у 12 слика (ГАЛЕРИЈА)

Догађај у суботу на шабачком мосту био је дијаметрално супротан од начина на који су покушали да га представе медији које контролишу Драган Ђилас и Небојша Зеленовић. На фотографијама у нашој галерији се јасно види да је Душан Туфегџић, оборник у Скупштини Шапца са листа Небојше Зеленовића, самоинцијативно сео на хаубу аутомобила који се споро кретао по мосту, и сам пао са њега приликом заустављања. Тако да је јасно да никаквог гажења није било, а камо ли наводног атака на Туфгџићев живот.

1. Непознати мушкарац (обележен плавим кругом), у црном мантилу, покушава да наскочи на аутомобил и спречи га да прође, али у томе не успева.
2. Ствара се гужва, Туфегџић (обележен црвеним кругом) види аутомобил и креће да му приђе поред санитета.
3. Када се убацио иза санитета у путању кретања аутомобила, Туфегџић (обележен црвеном стрелицом) се окреће леђима како би наскочио (сео) на хаубу возила које долази и тако га спречио да настави пут.
4. Туфегџић (обележен црвеним кругом) успева да седне на хаубу аутомобила. То је на снимку који је поставила РТВ Шабац у 5:37 минути њиховог прилога. Време је обележено жутом стрелицом.
5. Туфегџић (обележен црвеним кругом) се вози на хауби аутомобила који се споро креће, пошто су се остали грађани склонили у страну.
6. Туфегџић (обележен црвеним кругом) се и даље вози, то посматра адвокат Владимир Терзић из исте политичке групације, на фотографији у црној јакни окренут леђима (лево).
7. Туфегџић (обележен црвеним кругом) се и даље вози на хауби.
8. Туфегџић (обележен црвеним кругом) се и даље вози.
9. Аутомобил стаје и Туфегџић (обележен црвеним кругом) спада са хаубе. То је на снимку који је поставила РТВ Шабац у 5:46 минути њиховог прилога, односно чак девет секунди после наскакања на хаубу. За то време пређен је кратак пут, што се види по положају људи који стоје около. Време је обележено жутом стрелицом.
10. Туфегџић (обележен црвеним кругом) је пао на асфалт.
11. Туфегџић (обележен црвеним кругом) лежи на асфалту.
12. Туфегџић (обележен црвеним кругом) и даље лежи на асфалту, окренут бочно по савету окупљених, и чека Хитну помоћ како би игроказ добио што већу медијску пажњу.

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар