РАТ У ЗАЈЕДНО: Зеленовић „мазнуо“ ФБ страницу Ћути, Еколошки устанак напушта странку

Небојша Зеленовић, народни посланик и копредседник странке „Заједно“, украо је Фејсбук страницу „Еколошки устанак“ са 75.000 пратилаца, а ту информацију је на свом Фејсбук профилу и у изјави појединим медијима потврдио и посланик опозиције и лидер Еколошке страже Александар Јовановић Ћута.

Небојша Зеленовић је данас украо Фејсбук страницу Еколошки Устанак, а помоћник његовог пријатеља једног од оригиналних кадрова ДС-а Душана Петровића за кога се спекулишу разне проневере регистровао је удружење Србија Против Насиља иза леђа грађана, објављено је на другој Фејсбук страници под називом „Еко стража“.

Током дана копредседник странке Заједно поново се огласио и најавио да подноси оставку на све функције у Заједно, као и да сви чланови Еколошког устанка напуштају ту странку.

Он је истакао да је Небојша Зеленовић, а да их није обавестио, направио савез са странком СРЦЕ Здравка Поноша, Демократском странком и Румунском партијом, а да је чашу прелило то што им је отета страница Еколошког устанка.

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар