Раскол међу шабачким опозиционарима

Душан Туфегџић (Фото: ФБ)

Штитарац Душан Туфегџић Трамп жестоко испрозивао Зеленовића, оптужио га да је куповао гасове на изборима, али и да прима паре од странаца да би заступао њихове интересе

Доскорашњи шабачки градоначелник Небојша Зеленовић и његов саборац Душан Туфегџић, одборник са листе Заједно за Србију и председник МЗ Штитар изгледа да више нису на истој страни. Док Зеленовић упорно покушава да се представи као борац за правду и еколошки активиста, Штитарац кога мештани зову Трамп, на свом ФБ профилу, прозива га да је куповао гласове на изборима, а да сада узима паре од странаца како би заступао њихове интересе у Србији.

„Пошто ми на Фб страници Небојша Зеленовић – Шабац, бришу коментаре везане за Рио Тинто, а ја то не волим, и није у реду, проширени коментар ћу да објавим на свом профилу и свугде где будем у прилици“, почиње оштро Туфегџић и додаје: „Пре шест месеци председник ЗЗС ми је лично рекао да морају да се консултују са странцима па да се онда одреде по питању Рио Тинта.“

„Сад кад сте видели да немате куд и кад примате паре од странаца да бисте заступали њихове интересе, пре свега Зелене партије Немачке, решили сте и ви да се огласите поводом Рио Тинта. Лицемерно, после свих. Морам још да вас питам зашто сте куповали гласове на изборима. Ми одборници то нисмо знали јер вас не би подржали“, наглашава Туфегџић.

Он јавно поставља питање Зеленовићу и Душану Петровићу од чега живе и како се финансирају. Чак предлаже и телевизијски дуел, који је, како каже, спреман лично да плати како би и Зеленовићу и Петровићу рекао шта има!

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар