Прослављени кајакаш Милан Ђенадић на челу Спортског савеза Шапца

(Фото: Град Шабац)

Милан Ђенадић, тренер кајака и прослављени спортиста, данас је једногласно изабран за председника Спортског савеза града Шапца на редовној Изборној скупштини, док је за генералног секретара реизабран бивши кошаркаш и тренер Дејан Поповић. Градоначелник Шапца др Александар Пајић и председник Скупштине града Немања Пајић присуствовали су седници, која је одржана у Соколском дому.

„Ђенадића чека одговоран и тежак посао, јер је Спортски савез Шапца веома важан за функционисање спорта у нашем граду. Он је дугогодишњи спортски радник и носилац највиших одличја на светским и европским првенствима, због тога ми је посебно драго што је изабран на ово место. Сигуран сам да ће радити на даљем јачању шабачког спорта, пре свега у делу омасовљења и рада са младима. За добар рад спорта неопходна је комуникација и разумевање локалне самоуправе и Спортског савеза, а у нама ће свакако имати партнера“, рекао је градоначелник Пајић.

Он је истакао да је Шабац град спорта и да ће Спортски савез у многоме допринети да спорт функционише на максимално високом нивоу. „Наша врата су свима отворена, како за саветовање и решавање проблема, тако и за нове идеје свих представника спортских савеза“, подвукао је шабачки градоначелник.

Милан Ђенадић у наредном мандату биће на челу Управног одбора у којем су још: Филип Пејовић, Митар Павловић, Бранислав Јовичић, Борко Антонић, Ненад Срећковић, Трајко Давидовски, Милена Спасојевић и Сања Никшић. Изабран је и надзорни одбор који чине: Сретен Радовановић, Бранко Филиповић и Лепа Чворић.

* Овај прилог настао је у оквиру пројекта “Велики корак Малог Париза”, који је суфинансиран из буџета Града Шапца. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар