Представници Министарства здравља и округа у ЗЈЗ у Шапцу

У сусрет обележавању века постојања Завода за јавно здравље Шабац ову установу су јуче посетили представници Министарства здравља, помоћник министра др Горан Стаменковић са својим сарадницима Мирјаном Вељковић и Рашом Милановим. Састанку су присуствовали и представник граничне санитарне инспекције Републике Србије Љубиша Ђурђевић, као и представник одсека за санитарни надзор за Мачвански округ Владан Рашић и одељења за санитарни надзор из Сремске Митровице Милош Лукић. Састанку је присуствовао и начелник Мачванског управног округа Владан Красавац.

У току радног састанка размењени су ставови и заједничка искуства у борби против пандемије у Мачванском округу. Од стране представника Министарства и Округа истакнута је одлична сарадња наше установе са републичким институцијама. Договорено је да у поводу одржавања великог јубилеја наше установе, Завод за јавно здравље Шабац буде домаћин стручне конференције санитарних инжењера и техничара Србије.

(Извор: ЗЈЗ у Шапцу)

* Овај прилог настао је у оквиру пројекта “Велики корак Малог Париза”, који је суфинансиран из буџета Града Шапца. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар