Председник Вучић у Добрићу најавио нове пројекте за Шапчане (ГАЛЕРИЈА)

Председник Републике Александар Вучић, заједно са министром финансија Синишом Малим и министром грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Томиславом Момировићем, данас је посетио село Добрић. Недавно је на овом делу територије града Шапца асфалтирана деоница пута Шабац – Богосавац – Добрић – Цуљковић – Радовашница у дужини од 19,2 километра. Ова инвестиција вредна је 366 милиона динара и финансирана је средствима Путева Србије.

Приликом посете, председник Вучић обећао је изградњу пута кроз Маове у дужини од 3,3 километра, израду пројекта канализационе мреже, чија ће покривеност са првобитно планираних 60 одсто бити увећана на 80 одсто подручја града Шапца, а отпочеће и припрема пројекта за ширење водоводне мреже. Председник Вучић истакао је да ће се радити комплетан асфалт, најбољи могућ, и да садашња Србија мора да се разликује од оне у којој је постојало крпљење рупа на путевима.

Градоначелник Шапца др Александар Пајић захвалан је председнику Вучићу на посети и несебичној подршци коју пружа грађанима Србије.

– Сарадња са председником Александром Вучићем и министрима у Влади Републике Србије интензивирана је у последњих неколико месеци. У рекордном времену и врхунским квалитетом урађен је пут на деоници Шабац – Богосавац – Добрић – Цуљковић – Радовашница у дужини од 19,2 километра, и то је тек почетак.

Својим доласком у Добрић, председник Вучић обећао је наставак радова на путној инфраструктури, али нагласак је на водоводној и канализационој мрежи. Хвала председниче, што делима показујемо да нам је интерес грађана на првом месту! Живео Шабац, живела Србија – истакао је градоначелник Пајић.

(Фото: ФБ стр. Градоначелник Шапца др Александар Пајић)

* Овај прилог настао је у оквиру пројекта “Велики корак Малог Париза”, који је суфинансиран из буџета Града Шапца. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар