Позив Бобана Бирманчевића на митинг против Зеленовића и његових батинаша

Др Бобан Бирманчевић

Поштовани грађани Шапца,

позивам Вас у 15 часова испред Основног јавног тужилаштва у Шапцу на протест против лажног демоктрате, лажног борца за зелену Србију, против човека који је блокирао Шабац са својим батинашима, на протест против Небојше Зеленовића.

СТОП батињању грађана Шапца, СТОП блокирању путева, СТОП лажној демократији. После двадесет година никада више не сме бити дозвољено било коме да блокира слободу грађана Шапца.

Успели смо да ослободимо Шабац и обећавам Шапчанима да нико, никада више неће блокирати пут, мост и забранит Шапчанима да се слободно крећу.

Небојша Зеленовић и његови батинаши злоупотребили су слободу, злоупотребили су демократију, злоупотребили су институције тако што су узели власт у своје руке, блокирали пут на недозвољеном скупу и тиме спречиле слободне грађане Шапца да се крећу.

Подршка Душану Прокићу, који је, између осталог у овом тренутку на операцији у Београду. А зашто? Зато што су управо Небојша Зеленовић и његови батинаши узели правду у своје руке. Ми нећемо да узимамо правду у своје руке. Чекамо да држава реагује и чекамо да правда победи.

Али, обећавамо грађанима Шапца никада више Небојша Зеленовић, Душан Петровић и комплетна лоповска екипа неће блокирати грађане Шапца! Никада више, каже се у позиву др Бобана Бирманчевића, повереника ГО СНС Шабац и народног посланика.

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар