Последње припреме пред ватерполо меч Србије и Италије

(Фото: Град Шабац)

Градоначелник Шапца др Александар Пајић посетио је синоћ Градски базен, где теку последње припреме пред почетак ватерполо утакмице репрезентација Србије и Италије, првог кола Светске лиге.

,,Шабац је град спорта и великих спортских шампиона, због тога нам је част и привилегија да отворимо Светску лигу са олимпијским шампионима ватерпола, репрезентацијом Србије и светским првацима репрезентацијом Италије. С обзиром на то да у последњих тридесет година није одиграна ниједна такмичарска утакмица наше репрезентације у колективном спорту, очекује нас прави спектакл на Градском базену. Шапчани ће сигурно знати како се навија за своју државу, свој тим, те се надам да ћемо бити на висини задатка и да ће репрезентација дати свој максимум да поново освоји Светску лигу, управо стартујући из Шапца“, рекао је градоначелник Пајић.

Селектор репрезентације Србије, Дејан Савић, изразио је задовољство што су успели да испуне важно обећање дато пре неколико месеци, а то је да се једна утакмица Светске лиге одржи у Шапцу.

,,Ово ће бити дуел две нове репрезентације са подмлађеним саставом. Ковид је учинио своје и оба тима су додатно ослабљена, али ништа од тога не сме да буде оправдање за немотивисан наступ у верујем сјајној атмосфери. Биће ово прави спектакл између олимпијског и светског првака. Наш циљ је свакако победа“, рекао је Савић.

Утакмица ватерполо репрезентација Србије и Италије заказана је вечерас у 19.00 часова.

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар