fbpx

После тридесет година мештани Заблаћа добили нов асфалт (ГАЛЕРИЈА)

Градоначленик Шапца др Александар Пајић данас је обишао завршне радове на асфалтирању улица у Заблаћу. Том приликом градоначелник Пајић је истакао да је улагање у обнављање путне инфраструктуре један од приоритета шабачке Градске управе.

Сезона радова на побољшању путне инфтраструктуре на територији града Шапца полако се захуктава. Пример тога су управо асфалтиране две улице у МЗ “Заблаће” у дужини од 1,9 километара.

– Вредност радова је 29,5 милиона динара. Срећа ових људи све говори. Дуго су чекали на овај асфалт. Има пуно домаћинстава овде  која су обухваћена на овом потезу. Урадили смо две јако битне улице и ту није крај – рекао је градоначелник Шапца др Александар Пајић.

После скоро три деценије око тридесетак домаћинстава, на путном правцу који повезује Заблаће са Синошевићем и представља најкраћу релацију од Лознице до Београда, добило је адекватну путну инфраструктуру.

– Срећа. Радост. Урадили смо оно што смо чекали више од тридесет година. Претходна власт на челу са градоначелником  Зеленовићем  започела је овај пут. Припремила све за фазу асфалтирања, па напустила и отишла. Никада нико није долазио до данашњег градоначелника Александар Пајића. Он је први у задњих тридесет година  који је дошао у Заблаће да покуша да помогне. Помогао је пуно. Хвала Градској управи, хвала градоначелнику Пајићу, председнику Вучићу и свима редом – истакао је Живојин Јовановић, председник Савета МЗ “Заблаће”.

“Као и што смо обећали свако село буиће приоритет. Нико неће бити заборављен”,  поручио је градоначелник  Пајић.

– У наредном периоду урадићемо пуно путне инфраструктуре, пуно стаза до школа, пуно обнављања и домова културе и дечијих игралишта и основних школа и других објеката који су битни за функционисање села  јер желимо да од града Шапца направимо град задовољних људи без обзира да ли живе у селу или граду – рекао је Пајић.  

Текст и фото: Оља Гавриловић

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар