Пољопривредна школа добија савремену спортску салу

(Фото: Град Шабац)

У Средњој пољопривредној школи са домом ученика у Шапцу започета је изградња спортске сале. Градоначелник Шапца др Александар Пајић обишао је радове који су делом финансирани и из градског буџета.

Настава физичког васпитања и ваннаставне спортске активности, већ од наредне године у Средњој пољопривредној школи одвијаће се у новог спортској сали. Једна од најстаријих средњих школа у граду тако ће, први пут од оснивања, добити функционалан, наменски грађен спортски објекат.

Квалитет средњошколског образовања у граду подижемо на виши ниво. Са задовољством могу да саопштим да ће 550 ученика Пољопривредне школе имати квалитетније услове за бављење спортом – истакао је приликом обиласка радова градоначелник Пајић.

За изградњу спортске сале министарство просвете издвојило је 18 милиона динара, град Шабац финансира са пет а милион динара су средства Средње пољопривредне школе. Завршетак радова на изградњи планиран је до краја године, а већ следеће и потпуно опремање целокупног објекта.

* Овај прилог настао је у оквиру пројекта “Велики корак Малог Париза”, који је суфинансиран из буџета Града Шапца. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар