Полиција привела 129 хулигана после масовне туче у „Бетон хали“

(Фото: Принтскрин)

Министар унутрашњих послова у Влади Републике Србије Александар Вулин изјавио је данас да је након синоћних нереда који су се десили на простору „Бетон хале“, полиција привела 112 пунолетних изгредника и 17 малолетних изгредника. Вулин је навео да су сви предати надлежним тужиоцима и они су даље одлучивали о квалификацији онога што су урадили.

Министар унутрашњих послова је поручио да је Београд сигуран град, да ће сваки грађанин бити безбедан и заштићен и подвукао да Министарство унутрашњих послова неће дозволити да најгори владају овим градом.

Београд је сигуран град, Београд је безбедан град и сви који су у њему заслужују да се тако и осећају. Захваљујем се Полицијској управи за град Београд, начелнику Веселину Милићу, захваљујем се Полицијској бригади, Жандармерији, Одељењу за јавни ред и мир и свима онима који су синоћ дали све од себе да се штета смањи, а да се изгредници похватају и да грађани буду заштићени, истакао је министар унутрашњих послова.

Он се захвалио председнику Србије Александру Вучићу који је током синоћне акције припадницима полиције дао немерљиву подршку.

Вулин је посебно нагласио да оно што се синоћ десило у „Бетон хали“, више неће поновити док је он на челу Министарства унутрашњих послова.

Председник Александар Вучић нам је дао немерљиву подршку инсистирајући на томе да се закон мора примењивати и да закон мора да важи за све. Сви грађани Београда ће увек бити заштићени и сигурни. Ово што се десило у Бетон хали никада се више неће поновити. Није то био никакав обрачун навијача, то су били хулигани који су угрозили здравље, безбедност и живот, који су тукли девојке и разбијали инвентар, и који су од једног лепог и дивног повода, прославе освајања пете узастопне титуле Црвене Звезде, направили нешто чега се сви стидимо. Ово се више неће поновити, Београд је безбедан град, поручио је Вулин.

Министар унутрашњих послова Александар Вулин и начелник Полицијске управе за град Београд Веселин Милић синоћ су били на простору „Бетон хале“ и пружали помоћ и подршку свим припадницима полиције који су учествовали у акцији хапшења хулигана, наводи се у саопштењу Министарства унутрашњих послова.

(Извор: srbija.gov.rs)

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар