Појачан надзор у Шапцу, пале и казне за непоштовање антиковид мера

(Фото: Шабачки лист)

На последњој седници Кризног штаба Владе Републике Србије за сузбијање епидемије корона вируса одлучено је да у Србији буду уведене ковид пропуснице у угоститељским објектима и затвореним просторима од 22 часа. Тим поводом у протекла три дана Одељење комуналне милиције Града Шапца, у сарадњи са комуналном инспекцијом и санитарном инспекцијом обављало је појачан надзор у 116 угоститељских и трговинских објеката. Издата су укупно четири прекршајна налога, три у угоститељским објектима, у износу од 30.000 динара и једна у трговинском од 150.000 динара.

Из Одељења комуналне милиције апелују на све грађане да поштује нове мере које је донела Влада Републике Србије и поручују да ће у сарадњу са осталим инспекцијским органима и у наредном периоду вршити појачан надзор и контролу поштовања епидемиолошких мера свих угоститељских и трговинских објеката.

* Овај прилог настао је у оквиру пројекта “Велики корак Малог Париза”, који је суфинансиран из буџета Града Шапца. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар