Почео посланички мандат др Живану Бајићу, поверенику ГО СНС Шабац

Др Живан Бајић

Скупштина Србије потврдила је данас мандате новим посланицима, међу којима је Шапчанин Живан Бајић, доктор економских наука, са листе  „Александар Вучић – Заједно можемо све“.

Полагањем заклетве, Живану Бајићу, који је и повереник Градског одбора Српске напредне странке Шабац, почиње посланички мандат, који би требало да траје наредне четири године.

– Полагањем заклетве обавезао сам се да ћу дужност народног посланика обављати предано, поштено, савесно и верно Уставу, бранити људска и мањинска права и грађанске слободе и служити грађанима који су ми указали поверење да их заступам у Скупштини Србије. Истина и правда биће принципи за које ћу се борити током мандата у највишем законодавном телу Републике Србије, а свим знањем и умећем служићу грађанима наше земље.

Ступањем на нову дужност, обавештавам јавност да подносим оставку на функцију члана Градског већа за привреду. Истовремено, донео сам одлуку да позицију директора Филијале Поштанске штедионице ставим у статус мировање, иако ме закон и Агенција за борбу против корупције на то не обавезују. Ову одлуку донео сам из моралних разлога, сматрајући да је то дужност одговорних људи – рекао је Бајић, након ступања на нову дужност.

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар