fbpx

Перановић: Изузетан догађај на Шабачком хиподрому

Александар Перановић (Фото: Принтскрин)

– Због црвеног метео-аларма и препоруке Републичког хидрометереолошког завода Србије оба такмичарска дана овогодишњих, 11. по реду Шабачких коњичких свечаности била су померана су за један сат, са почетком у 16 часова уместо у 15, како је било најављено. Међутим, ни велике врућине нису онемогућила да имамо, по оценама многих, један заиста сјајан догађај. Почев од свечаног дефилеа у петак, односно параде фијакера и коњаника у униформама из времена Краља Александра центром града, до великих галопских утакмица и задовољног гледалишта у суботу и недељу. Џокеј клуб Шабац показао је да се синергијом организатора, власника грла, такмичара и публике, и наравно – уз подршку Града, на Шабачком хиподрому могу остваривати изузетни резултати – резимирао је данас за наш лист овогодишње коњичке свечаности председник Џокеј клуба Шабац др Александар Перановић.

Током протекла два дана публика на Шабачком хиподрому могла је да гледа укупно 11 галопских трка у којима је наступило 105 расних грла, али и да ужива у богатом пратећем програму.

Победник Шабачког дербија, Груп један трке за мушка и женска грла од три године на стази од 2.400 метара у суботу било је грло Мај Крафт, власништо Етемовића, са Мустафом Манавијем у седлу. У Меморијалу Краља Александра, другој Груп један трци за трогоде и старије коње на стази од 2.400 метара у недељу тријумфовало је грло Темпл Лок, власништво Рејсинг тима, са Миланом Николићем у седлу.

* Овај прилог настао је у оквиру пројекта “Шабац – град будућности”, који је суфинансиран из буџета Града Шапца. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар