Пајић: Убрзани развој Шапца, сопственим снагама и уз помоћ државе (ВИДЕО)

У осврту на најактуелније теме и дешавањима у Шапцу, као и плановима у наредном периоду, у емисији ,,Актуелно“ на регионалној РТВ „АС“, говорио је градоначелник др Александар Пајић. Он је, као једну од најзначајнијих тема, истакао улагање државе у капиталне инфраструктуре пројекте чија реализација је у току: изградња новог моста на реци Сави, аутопута Рума – Шабац и брзе саобраћајнице Шабац – Лозница.

– Оно што је новина јесте да ће се радити пет километара приступне саобраћајнице која од градилишта новог моста води ка Шапцу, као и крак према Сремској Митровици који ће бити квартално рађен.Важна вест је да ће Град Шабац заједно са својом државом финансирати асфалтирање 12 локалних путева у које ћемо уложити око 270 милиона динара – навео је Пајић.

Једна од актуелних тема о којој је причао било је заседање десете седнице Скупштине града и долазак опозиционих одборника Драгана Станковића и Милоша Јевтића са изборне листе Небојше Зеленовићa, после годину дана, али и формирање новог Антикорупцијског форума, који није партијски. Градоначелник је, такође, говорио и о изградњи отворених базена, именовању нове Градске изборне комисије, услугама које пружа смештај „Богдај“, значају награде Новосадског сајма, четбот апликацији МИА…

Погледајте комплетну емисију.

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар