Пајић: Туфегџић је тешко оптужио Зеленовића, морамо да добијемо одговоре (ВИДЕО)

У емисији ,,Актуелно“ на регионалној РТВ ,,АС“ градоначелник Шапца др Александар Пајић је говорио о плановима за реконструкцију Основне школе ,,Ната Јеличић“ у Дреновцу, где су у току замена крова и лимарије, за којe је Град издвојио 2,2 милиона динара. Такође је било речи и о унапређењу путне инфраструктуре на територији града Шапца, као и о четбот апликацији МИА која ће се од септембра налазити на официјелном градском сајту, Фејсбук страници и Виберу.

На питање о протесту против Рио Тинта у Лозници са којег је удаљен Небојша Зеленовић и реакцији Душана Туфегџића, члана покрета ,,Буђење“ на присуство Зеленовића, градоначеник је изнео став да су грађани Лознице бурно реаговали и отерали га из свог града, јер они знају ко је Зеленовић и шта је све радио у Шапцу, те да се ширењем демагодије у другим местима покушава да врати на политичку сцену.

– Душан Туфегџића који је био шести на листи ,,Шабац је наш – Небојша Зеленовић“ показује да је ово иста дружина која је покушала својим демагошким приступом да обмане грађане Шапца. Туфегџић је поставио многа питања: откуд толико новца за кампању странци Заједно за Србију, ко је рекао да би био спреман да прода српску земљу странцима само да би остао на власти. Туфегџић, такође, тврди да има доказе ко је куповао гласове за листу Небојше Зеленовића како би победили на изборима. Све су то питања о којима јавно говори Душан Туфегџић, а односе се на Небојшу Зеленовића. На ова питања морамо да добијемо одговоре. Има доста посла за тужилаштво и судове и надам се да ће што пре реаговати – истакао је др Пајић.

У емисији ,,Актуелно“ он је говорио и о Шабачким коњичким свечаностима и посети породице Карађорђевић, вакцинацији на територији Мачванског округа и посети проф. др Бранислава Тиодоровића, о пројекту ,,Подршка за самосталан живот – нови почетак“ којим је предвиђена изградња 23 стамбене јединице за рањиве групе становништва, о санацији и реконструкцији земљишта на подручју Старог града и постављању новог дечјег игралишта. Погледајте комплетан видео прилог.

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар