fbpx

Пајић и Петковић о подршци српском народу на КиМ

Александар Пајић и Петар Петковић (Фото: Славица Гајић)

Директор канцеларије за Косово и Метохију Владе Србије др Петар Петковић посетио је Шабац где се састао са градоначелником др Александром Пајићем и на радном састанку упознао са плановима локалне самоуправе за наредни период.

– Задовољство ми је да видим да Шабац брзо иде напред и да је много урађено у протеклих шеснаест месеци. Нова градска власт ради са пуно ентузијазма и енергије и сигуран сам да ће тако и наставити – истакао је др Петар Петковић, директор канцеларије за КиМ.

Градоначелник Пајић истакао је важност партнерског односа са државом. Уз сарадњу и заједничке пројекте, отворене су бројне могућности за привлачење инвеститора, отварање нових радних места и побољшање услова живота и рада становништва шабачке општине.

– Разговарали смо о бројним темама које су пре свега везане за инвестирање у град Шабац али и о нашим људима на КиМ и о томе шта ми као град можемо да урадимо да бисмо им дали подршку у овим тешким временима за читав свет а нарочито Европу и одржали јединство српског народа. Упознао сам госта са плановима за даљи развитак града и смерницама којим идемо како би од Шапца направили град будућности – навео је др Александар Пајић, градоначелник Шапца.

Посета директора Канцеларије за Косово и Метохију само је једна у низу посета граду Шапцу представника Владе и републичких институција у претходних годину дана.

Славица Гајић

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар