fbpx

Општа болница у Шапцу сумирала постигнуто у 2022. и доделила признања

Општа Болница „Др Лаза Лазаревић“ уприличила је новогодишњи коктел, на коме су сумирани досадашњи резултати и најављене активности за наредну годину. Свечаности су присуствовали колеге лекари, пријатељи болнице, сарадници и бивши запослени.

По речима директора др Слободана Поповића, након две године изузетне борбе са корона вирусом, 2022. година била је изазовна и успешна на свим здравственим пољима.

Руководство Опште болнице установило је посебна признања за дугогодишњи савестан и професионалан рад за лекара и медицинску сестру – техничара.

У жељи да очувају сећање на колеге које су болницу задужиле посвећеним радом, признање за лекара које носи име по интернисти реуматологу прим. др Александру Јовановском припало је др Нади Рувидић, специјалисти пнеумофтизиологије.

Добитница посебног признања „Спасенија Искић“ по медицинској сестри која се посебно истакла као координатор кампање за донорство органа „Продужи живот“ јесте Верица Шаша, медицинска сестра из Службе офталмологије.

Посебне захвалнице уручене су лекарима и медицинском особљу у пензији који су такође оставили неизбрисив траг у колективу ове шабачке здравствене установе.

Текст и фото: Марија Поповић

* Овај прилог настао је у оквиру пројекта “Шабац – град будућности”, који је суфинансиран из буџета Града Шапца. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар