fbpx

Опет стравичан злочин: Ухапшен вишеструки убица у околини Крагујевца

Министарствo унутрашњих послова Владе Републике Србије саопштило је да су припадници тог министарства након опсежне потраге ухапсили у околини Крагујевца У. Б. (2002), који се сумњичи да је ноћас ватреним оружјем усмртио осам особа и ранио 14.

Повређене особе су збринуте у болницама, а полиција наставља рад на расветљавању свих чињеница и околности овог догађаја, наводи се у саопштењу.

У. Б. стар 21 годину убио је ноћас осам и ранио четрнаест људи у насељима Дубона, Мало Орашје и Шепшин код Младеновца.

Пуцњава, хеликоптери и полицијске сирене ноћас су узнемириле мештане до тада мирног, малог села Мало Орашје када се У. Б. довезао из Дубоне где је претходно већ убио припадника полиције и његову сестру, пренели су јутрос београдски медији.

У. Б. је у Малом Орашју отворио ватру на игралиште на коме су се окупила деца и том приликом убио петоро и ранио петоро људи.

Према речима мештана, деца и млади су се окупили на игралишту како би обележила Ђурђевдански уранак два дана раније због наступајућих дана жалости. Окупљени су убицу понудили пићем, а он је почео да пуца по њима. Један мештанин је покушао да му отме пушку, али није успео. У. Б. је на игралишту убио пет особа и пет ранио.

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар