Новогодишњи пакетићи за основце у Поцерском Причиновићу

Чланови Савета МЗ Поцерски Причиновић данас су поделили новогодишње пакетиће ученицима ОШ “Стојан Новаковић”. Поред слатко-сланих грицкалица најмлађи су добили и школски прибор.

Први новогодишњи пакетићи пристигли су у ОШ “Стојан Новаковић” у Месној заједници Поцерски Причиновић. Радост предстојећих празника дочекана је са осмехом на лицима и лепим жељама.

– Желео бих свима да добију пакетиће и да су срећни за Нову годину, да проведу Нову годину са друштвом. Јако сам срећан што смо добили ове пакетиће – рекао је Вукашин Неговановић, ученик ОШ “Стојан Новаковић”.

Предстојећи новогодишњи и божићни празници улепшани су на задовољство свих присутних слатко-сланим пакетићима и школским прибором у склопу још једног поклона од чланова Савета МЗ Поцерски Причиновић.

– Овим потезом Месна заједница показала је да брине о својим најмлађима. Због тога желим у име школе и у своје лично име да се захвалим Месној заједници Поцерски Причиновић јер су и данас показали како су школа и локална заједница тесно повезани и како могу успешно сарађивати. Овом приликом желим да поменем и друге активности које су допринеле уређењу школског простора у којем се ученици сада осећају пријатно, а то је замена подова, увођење грејања, ограда, донација рачунарске опреме, уџбеници, итд. Надам се да ће се ова сарадња наставити и у будућности – истакла је Марија Ђерић, помоћник директора ОШ “Стојан Новаковић”.

Мали знак пажње од чланова Савета најмлађима значи много што је показала и ова претпразнична акција.

– Желео бих да видим осмехе сваког детета у Поцерском Причиновићу. Зато смо и организовали овакву малу акцију да сваком детету вратимо осмех, да буде срећно, задовољно. Желео бих да потврдим добру сарадњу школе у Поцерском Причиновићу и Савета Месне заједнице који је увек ту да све обезбеди за школску децу, за предшколску установу, како би била срећна и задовољна. То нам је било у првом плану па смо зато и организовали поделу пакетића – нагласио је Владан Богићевић, председник Савета МЗ Поцерски Причиновић.

И за крај обећање.

– У наредном периоду реализоваћемо планиране пројекте како би обезбедили све што је потребно како у школи тако и у школском дворишту. Савет је ту да помаже свима у Поцерском Причиновићу, посебно најмлађима на које обраћамо највише пажње. Желимо да школа у Поцерском Причиновићу буде за пример свима како у Шпацу тако и у целој Србији – поручио је Владан Богићевић.

Текст и Фото: Оља Гавриловић

* Овај прилог настао је у оквиру пројекта “Велики корак Малог Париза”, који је суфинансиран из буџета Града Шапца. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар