Новогодишњи пакетићи за децу Баира

За децу узраста до четвртог разреда основне школе подељено двеста пакетића. Члановима Савета МЗ „Баир“ придружио се и градоначелник Шапца др Александар Пајић који је најмлађима пожелео све најбоље у наступајућој 2022. години.

И ове године у МЗ „Баир“ Деда Мраз, окићена јелка и новогодишњи пакетићи дочекали су своје најмлађе суграђане.

– Пожелела бих да сви буду срећни, да проведу лепу Нову годину, да се забављају и да буду срећни. Пакетићи које смо добили од Месне заједнице улепша ће нам новогодишње и божићне празнике – рекла је Исидора Којић, ученица трећег разреда ОШ „Николај Велимировић“.

Највећа брига и приоритет су најмлађи, истакли су чланови Савета МЗ „Баир“ који су ове године у сарадњи са Градском управом обезбедили двеста пакетића за децу узраста до четвртог разреда основне школе. 

– Сваке године мислимо о нашим најмлађим суграђанима. То радимо не  само у време празника већ имамо и друге активности везане за њих. Највеће нам је задовољство што смо видели срећу и радост  на њиховим лицима. Желимо да следеће године буде још више дечице. Желим им добро здравље, срећу и весеље – поручила је Марина Митровић, председница Савета МЗ „Баир“.

Свеопштој дечјој радости придружио се и градоначелник Шапца др Александар Пајић који је малишанима уручио пакетиће заједно са представницима МЗ „Баир“.

– Видите колико је битно изабрати праве људе у Савет Месне заједнице  јер МЗ „Баир“, као и све  градске и сеоске месне заједнице, брине о најмлађима. Брину да наша деца буду радосна за ове новогодишње и божићне празнике. Леп призор. Већ неколико година МЗ „Баир“ то ради те се надам да ћемо у наредном периоду моћи да се похвалимо да смо дуплирали  или чак и много више пута повећали  број деце којима ћемо поклонити слаткише како би им улепшали ове новогодишње и божићне празнике. Радимо све да нас буде више. Ово је прави начин  да бринемо о свој нашој деци –  истакао је др Александар Пајић, градоначелник Шапца.

Текст и фото; Оља Гавриловић

* Овај прилог настао је у оквиру пројекта “Велики корак Малог Париза”, који је суфинансиран из буџета Града Шапца. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар