Нови детаљи свађе и убиства у Сувом Селу код Владимираца

Пут на којем се десило убиство

Свађа двојице земљака у недељу увече кобно се завршила по Слободана Н. (56) из Сувог Села код Владимираца који је преминуо на путу до шабачке болнице. Њега је са више убода ножем у стомак тешко повредио Зоран К. (77), такође из Сувог Села, после жучне расправе и то наочиглед окупљених мештана.

Инцидент се догодио испред породичне куће председника месне заједнице Петра Н. који је окупио становнике села како би се договорили о плановима за уређење места. Очевици наводе да се у једном тренутку повела расправа око уређења сеоског гробља.

Разговарано о уређењу гробља

До жустре расправе између двојице комшија дошло је због бандере која се налази тик уз парцелу, мада нико са сигурношћу не може да тврди да је баш то разлог, најпре свађе а потом и крвавог обрачуна.

Према тврдњама појединих мештана, који су били расположени да разговарају о немилом догађају, Зоран је отишао до свог аутомобила и из гепека извадио кухињски нож, пришао несрећном Слободану и задао му више удараца у стомак. Повређени је покушао да стигне до своје куће, која је од места где се трагедија догодила удаљена мање од стотинка метара, али није успео.

Свађа почела због бандере?

Рођак га је превезао до најближе амбуланте у Владимирцима а потом је хитно транспортован у Шабац. Међутим, повредама је подлегао на путу до болнице.

Према наводима становника овог посавотамнавског села, покојни Слободан је био миран, вредан домаћин, отац двоје деце. Током читавог дана полиција је испитивала сведоке овог немилог догађаја. Зорану К. је одређено задржавање до 48 сати.

Славица Гајић

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар