Нови асфалт у улицама Андрије Глишића и Церска у Јевремовцу

Мештани улица Андрије Глишића и Церска у Јевремовцу од данас добијају нов асфалт. Деоница дуга 2,1 километра од великог је значаја за житеље овог великог приградског насеља, који ће убудуће имати лакши и бржи прилаз до кућа, пољопривредног земљишта са једне стране, и пута Шабац-Крупањ са друге. Вредност радова на овој деоници је 18,5 милиона динара.

Радове на постављању асфалта у Церској и улици Андрије Глишића посетили су и представници управе града. Била је то прилика за разговор са мештанима о неким наредним инвестицијама и начинима за побољшање услова живота и рада у овом делу шабачке општине.

– Сваким даном показујемо да имамо одличну сарадњу са својом државом и то је најбитније за наше суграђане. Ово је тек почетак. Очекује нас још доста километара урађених путева. Град Шабац ће, као и остатак Србије, бити велико градилиште када је реч о путној инфраструктури. Хвала нашим суграђанима на стрпљењу. Сви имају једнака права, а ми смо ту да испунимо шта смо обећали. Желимо да генерацијама које долазе оставимо боље путеве и услове за квалитетнији начин живота – истакао је градоначелник др Александар Пајић.

Осим поменутих улица, урађен је и пут Маови-Јевремовац у дужини од 2,4 километра, као и сокак ка гробљу у дужини од 200 метара. Радове изводи ПЗП „Ваљево“, а финансира Јавно предузеће „Путеви Србије“.

Текст и фото: Славица Гајић

* Овај прилог настао је у оквиру пројекта “Велики корак Малог Париза”, који је суфинансиран из буџета Града Шапца. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар