Нови асфалт у Мачванском Причиновићу (ГАЛЕРИЈА)

Градоначелник Шапца др Александар Пајић обишао је завршетак радова на асфалтирању раскрснице у центру села у Мачванском Причиновићу. У овој Месној заједници у току су и радови на уређењу платоа испред Дома културе.

Радови на асфалтирању раскрснице у Мачванском Причиновићу која обухвата улице: Војводе Мишића, Светог Саве, Рада Кулезића и Краља Петра Првог приводе се крају. Површина урађене деонице која води кроз центар села је 1.700 метара квадратних.

Такође, уређењем платоа испред Дома културе са близу 750 метара квадратних, завршава се једна фаза инфраструктурних радова у овој месној заједници.

– Из буџета Града предвиђено је више од пет милиона динара за радове. Мештани су радове на овој деоници означили као приоритет, Град је подржао иницијативу, што ће наставити да чини и у наредном периоду – истакао је др Александар Пајић, градоначелник Шапца

Са асфалтирањем, радовима на електромрежи и дугим пројектима на целој територији града, наставиће се према речима надлежних у градској управи, већ са првим лепим данима односно чим временски услови то буду омогућили.

Текст и фото: Славица Гајић

* Овај прилог настао је у оквиру пројекта “Велики корак Малог Париза”, који је суфинансиран из буџета Града Шапца. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар