Нов асфалт у Улици Добросава Живановића у Поцерском Причиновићу

(Фото: Град Шабац)

У Улици Добросава Живановића Трнџе у Поцерском Причиновићу данас су завршени радови на пресвлачењу асфалта у дужини 250 метара. Завршне радове обишао је градоначелник др Александар Пајић, који је том приликом истакао да Град Шабац наставља са убрзаним радовима на уређењу путне инфраструктуре на целом подручју града и да се машине сваког дана налазе на различитим местима Мачви, Богатићу, Поцерини и Посавотамнави.

,,Мештани Улице Добросава Живановића Трнџе која броји 25 кућа више пута су нам се обраћали за помоћ и ми смо им изашли у сусрет. Реч је о улици коју је претходна власт асфалтирала пре 17 месеци, кроз политику ,,два на динар”, а чији асфалт је због лоших радова брзо пропао, због чега је била неопходна ова реконструкција. Са доласком нове власти то је сада много другачије. Ми нећемо узимати средства од наших суграђана. Новца има довољно у буџету, само треба мало стрпљења да би сви послови били завршени. Наставићемо да ослушкујемо потребе грађана и да радимо према приоритетима месних заједница. Ове године смо определили 230 милиона динара за њихове пројекте, а ово је само део активности од онога што имамо у плану да урадимо”, истакао је градоначелник, а затим се осврнуо на радове који су до сада завршени.

,,Завршена је и реконструкција Господар Јевремове улице у Горњој Врањској, у дужини 45 метара, плус пропусти, а за ову намену издвојено је 500.000 динара. Такође су завршени радови у МЗ Дуваниште, где је урађено два километра некатегорисаних путева. Вредност изведених радова је 300.000 динара. У току су радови на шљунчењу атарских путева у Слепчевићу, у дужини четири километра, који коштају 900.000 динара”, рекао је градоначелник.

Председник МЗ Поцерски Причиновић Владан Богићевић похвалио је добру сарадњу месне заједнице са Градском управом и ЈП ,,Инфраструктура” који су како каже услишили њихове молбе и молбе грађана.

,,Када су видели у каквом стању је раније био асфалт, изашли нам у сусрет и урадили нов. Наши мештани су данас срећни и задовољни. Веома је важно да наши мештани знају да ћемо изводити радове и у другим улицама, али је за то потребно мало стрпљења. Прво ћемо радити улице где је неопходно шљунчење. Максимално ћемо се потрудити да свака улица која има канализацију и воду добије асфалт, како би сви били задовољни”, рекао је Богићевић.

Извођач радова је предузеће ,,Југокоп-Подриње”, а вредност ове инвестиције је 1,5 милиона динара.

* Овај прилог настао је у оквиру пројекта “Велики корак Малог Париза”, који је суфинансиран из буџета Града Шапца. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар