Нестала 15-годишња девојчица појавила се у полицији у Богатићу с пунолетним дечком

Богатић (Фото: Славица Гајић)

Потрага за девојчицом Т. Д. (15) из Богатића која је 11. маја нестала из своје породичне куће је завршена. Oна се заједно са младићем Б. М. (19) појавила у полицијској станици у Богатићу.

Иако се у почетку сумњало да је девојчица можда отета, па је расписана и потерница за осумњиченим младићем, испоставило се да су њих двоје испланирали да заједно “побегну”. Претходно се “одбегла” Т. Д. јавила из скровишта, поручивши родитељима да не треба да брину јер је добровољно напустила кућу са младићем у којег се заљубила и са којим је у контакту претходних пола године преко друштвених мрежа.

Оцу и мајци је обећала и да ће се вратити са својим дечком када повуку пријаву против њега за наводну отмицу и прихвате да остане са њим.

(Фото: Славица Гајић)

Да подсетимо, нестанак 15-годишње Т. Д. пре осам дана пријавили су родитељи када су тог јутра приметили да девојчице нема у кући. Како се касније испоставило, а то је и она сама потврдила, пред зору је изашла кроз прозор и својом вољом отишла са дечком.

У неколико наврата, двоје младих се порукама јављао девојчициним родитељима како би им саопштили да је све у реду и да су добро не желећи да открију локацију где се скривају. Породица Т. Д. годинама је на раду у Немачкој.

Славица Гајић

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар