Недимовић: Зеленовићу, једино сте знали да дајете празна обећања и бијете људе

Бранислав Недимовић (Фото: sns.org.rs)

Г. Зеленовићу, драго ми је да видим и да или, иако скривени иза удружења за тобожњу бригу о српском сељаку, подржавате политику владе па као „ресавци“ преписујете или толико не знате о систему субвенција у пољопривреди у Србији да вам нико није јавио, па тим још горе, јер сте показали колико не знате, наводи се у данашњем саопштењу за јавност Бранислава Недимовића, члана Председништва Српске напредне странке, потпредседника Владе Републике Србије и министара пољопривреде, шумарства и водопривреде.

То кажем, јер само ко није хтео да пита, није знао да пољопривредницима годинама дајемо 50-65% повраћаја и за набавку система за наводњавање и за набавку трактора и за набавку механизације, кредите са 1% камате, али и десетине других ствари које су им потребне у производњи.

Посебно је то лоше јер се представљате са овим предлозима као експерти за аграр.

Такође ме брине што вам није било довољно да 50000 некомерцијалних газдинстава већ једном оставите без тих истих 200 евра којим им сада опет машете.

Једном су вам поверовали, више неће.

Иако ми и дан данас кроз тужбе људи плаћамо одштете за новац који сте обећали а нисте исплатили. Празна обећања су вам изгледа једино што сте успешно радили.

Но, на страну субвенције, много је гора чињеница да док ми разговарамо са сваким човеком у Србији како би му помогли, ви, односно ваши политички ментори који су владали 2011. године, сте једино знали да бијете људе попут малинара 2011. године у Ариљу, како би их спречили да дођу до Београда и не дај Боже сретну тадашњег министра пољопривреде Душана Петровића, истиче Недимовић.

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар