fbpx

Најлепше осмомартовске жеље дамама из Геронтолошког клуба

Као и претходних година, чланови Клуба за пензионере и друга стара лица, познатијег као Геронтолошки клуб, организовали су пригодан програм поводом 8. марта – Међународног дана жена.

– Осми март обележавамо сваке године, а као и за сваки празник припремили смо пригодан програм посвећен жени, жени-мајци, жени-ћерки, супрузи, углавном највише мајци. У програму највише имамо песама и рецитација посвећених мајкама, истиче Иванка Гроздић из Клуба за пензионере и друга стара лица – огранак Геронтолошког клуба Шабац.

Уз песму и музику свим дамама упућене су најлепше осмомартовске жеље.

– Данашњи дан за моју генерацију је стварно велики дан. Некада се то прослављало другачије него данас, не слави се у толикој мери као раније, иако борба жена за своја права и даље траје, па би можда требало и више ценити овај дан, додала је Милка Ракић, пензионерка.

У просторијама Геронтолошког клуба у Месној заједници “Камичак” на данашњи дан указана је пажња свим члановима, што им како кажу, доста значи. Своја дружења настављају сваког петка и позивају заинтересоване да им се придруже.

Текст и фото: Данка Ловчевић

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар