fbpx

На Тргу у Шапцу у четвртак увече промоција Сабора виолиниста кроз Србију

Кренула јединствена и до сада невиђена промоција Сабора виолиниста кроз Србију. Фабрика весеља, оркестар Панорама одушевила Горњомилановчане, ево где су наредних дана.

На Тргу Кнеза Михаила у Горњем Милановцу синоћ је званично почела промоција 4. Сабора виолиниста Србије у Прањанима који ће се одржати 19, 20 и 21. августа у овој варошици. Кампању под називом „Виолина те зове” наредних месец дана у градовима широм Србије промовисаће чувена Фабрика весеља, Панорама бенд и позивати љубитеље виолине на јединствени спектакл, Сабор виолине у Прањанима. Већ сутра ова Весела фабрика посетиће Шабац, где ће градоначелнику и мештанима позивницу уручити Гвозден Николић, водитељ емисије „Нећете веровати” који је аутор Сабора. Након тога следе Ваљево, Нови Сад, Београд, Крагујевац, Чачак, Смедерево…

Управо из града који је изнедрио јединствени Сабор виолине почела је промоција Сабора виолинста Србије под називом „Виолина те зове” коју је отворио председник Саборског одбора Дејан Ковачевић, а уз звуке виолине породичног оркестра Петровића, Влада, Тине и Александра и чувеног мајстора Драгутина Гута Павловића као и Панорама бенда, Горњомилановчани су колом позвали љубитеље виолине из читаве Србије да им се придруже на највећој фешти у овом делу западне Србије од 19. августа.

Без пријатеља се не може, а то доказују и овогодишњи пријатељи Сабора, Ваљевска пивара, која ће у Прањанима представити три своја бренда, Ваљевско, Београдско и Јагодинско пиво.

„Кажу да се добро и квалитетно лако препозна, ми смо то препознали а спаја нас традиција. Ми већ 163 године на традиционалан начин, по старој рецептури правимо пиво и нешто што треба неговати је управо традиција. Ми чувамо рецептуру квасца која је стара 40 година а користимо и изворску воду на само девет километара од Ваљева, са Пакаљског врела. Оно што нас као пивару краси и што желимо да урадимо у наредном периоду а то је да подржимо све оно што се базира на домаћем, све оно што је квалитетно и оно што има традицију”, казале је директорка маркетинг службе „Ваљевске пиваре” Наташа Петровић, обраћајући се медијима.

Иначе, Сабор виолиниста Србије одржаће се 19, 20 и 21. августа у селу Прањани. За први дан Сабора заказано је такмичење у категорији млађих виолиниста, а затим концерт Панорама бенда. У суботу ће гудала укрстити професионалци, након којих следи Поноћни концерт, док је у недељу за 20 часова заказан концерт Бранка Ристића и Сала Шоа, да би у 22 часа наступили Мирољуб Аранђеловић Кемиш и Зорица Брунцлик.

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар