Мост преко Саве код Шапца расте к’о из воде (ГАЛЕРИЈА)

Министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре у Влади Републике Србије Томислав Момировић поручио је данас, приликом обиласка градилишта ауто-пута Рума–Шабац–Лозница, да ова саобраћајница који спаја Срем са Мачвом и даље са Босном и Херцеговином, представља симбол будућности.

Момировић је рекао да овај пут значи мали успех наше политике и гаранцију да ћемо као народ опстати овде и да ћемо као држава успети да обезбедимо много бољи стандард и бољу будућност за све.

Морамо да испунимо оно што је председник Србије испромовисао као План Србија 2025, да плата буде 900 евра, да се грађани врате и да не одлазе из своје отаџбине, рекао је министар.

Директор Kоридора Србије Александар Антић известио је министра о томе да се пројекат изградње саобраћајнице Рума–Шабац–Лозница реализује изванредно.

Он је изразио захвалност извођачу радова, компанији „Азвирт“, на праћењу молби да се максимално интензивирају радови.

(Фото: Влада Србије)

* Овај прилог настао је у оквиру пројекта “Велики корак Малог Париза”, који је суфинансиран из буџета Града Шапца. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар