Мобилни оперативни центар МУП-а у служби грађана Шапца

(Фото: Оља Гавриловић)

Шапчани су данас могли да се у мобилном оперативном центру Министарства унутрашњих послова Републике Србије информишу о свим пословима из надлежности МУП-а, укључујући и питања из домена управних послова.

Мобилни оперативни центар Министарства унутрашњих послова Републике Србије Шапчанима је омогућио добијање одговора на сва питања из надлежности полицијске управе, као и информације како да на брз и ефикасан начин изваде своја документа. Циљ ове активности био је и приближавање рада припадника МУП-а грађанима.

– Ово представља још један од начина на који полиција остварује бољу сарадњу са грађанима, а такође и један од аспеката рада полиције у заједници. Када кажем полиција у локалној заједници подразумевам један концепт рада полиције који је усмерен на остваривање и развој сарадње грађана и полиције и применом тог концепта тежимо да остваримо виши степен безбедности грађана и заједнице –рекла је мајор Ивана Јанковић, официр Одељења полиције за јавни ред и мир.

У Полицијској управи у Шапцу тренутно је распоређено 18 полицијских службеника који обављају поменуте послове. У Полицијској испостави ради шест службеника, а у полицијским станицама у Лозници 4, Крупњу 2 и по један у Владимирцима, Коцељеви, Богатићу, Љубовији И Малом Зворнику.

Мобилни информативни центар Министарства унутрашњих послова Републике Србије биће и у петак, 24. септембра, стациониран на платоу испред Поште у Карађорђевој улици у Шапцу од 10 до 14 часова.

Оља Гавриловић

* Овај прилог настао је у оквиру пројекта “Велики корак Малог Париза”, који је суфинансиран из буџета Града Шапца. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар