fbpx

Министарство позитивно реаговало на захтев за одржавање јавне расправе

– Министарство заштите животне средине позитивно је реаговало на захтев за одржавање јавне расправе који сам упутио свим заинтересованим грађанима, еколошким удружењима, представницима Министарства и компаније ,,Еликсир Зорка”.

На предлог Министарства заштите животне средине, дана 4.11.2022. године са почетком у 11.00 часова у просторијама Центра за стручно усавршавање, Улица Николе Тесле 1а на Летњиковцу биће одржана јавна расправа и презентација предметне Студије о процени утицаја на животну средину пројекта промене намене и адаптације постојећих објеката у објекте за складиштење опасног и неопасног отпада на катастарској парцели која се налази у оквиру комплекса ,,Еликсир Зорка” .

Позивам све заинтересоване суграђане и представнике еколошких удружења да учествујемо заједно у јавној расправи са представницима Министарства заштите животне средине и компаније ,,Еликсир Зорка” како бисмо кроз аргументовану расправу дошли до најбољег решења – наводи се у писаном саопштењу за јавност градоначелника Шапца др Александра Пајића.

* Овај прилог настао је у оквиру пројекта “Шабац – град будућности”, који је суфинансиран из буџета Града Шапца. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар