Михајловић: Зеленовић обмањује грађане у вези с пројектом Јадар

Зорана Михајловић (Фото: mre.gov.rs)

Бивши градоначелник Шапца и председник странке Заједно за Србију Небојша Зеленовић обмањује грађане тврдњама да се било шта у вези са пројектом Јадар ради у тајности и мимо знања грађана, истакла је у писаној изјави министарка рударства и енергетике Зорана Михајловић.

”Грађани Шапца памте вас по томе што сте, док сте били на власти, делили суграђане на грађане првог и другог реда, остављајући без асфалтираних путева и комуналне инфраструктуре насеља у којима нису гласали за вас. Данас, пошто више нисте на власти у Шапцу, покушавате да скренете пажњу на себе лажном бригом о екологији, а заправо се бавите ширењем неистина и покушавате да изазовете страх код грађана”, навела је Михајловић.

Она је поновила да ниједна одлука у вези са изградњом рудника не може бити донета пре него што се заврши студија о процени утицаја на животну средину, а кад буду познате све чињенице, грађани ће имати прилику да се о том пројекту изјасне на референдуму.

“Зато узалуд покушавате да застрашите грађане зарад свог рејтинга, јер држава ниједну одлуку неће донети мимо њих”, поручила је Михајловић.

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар