fbpx

Mештани Грушића добили нов мост (ГАЛЕРИЈА)

После прошлогодишњег привременог решења мештани Грушића добили су нов мост који њихова домаћинства повезује са атарским обрадивим површинама. Градоначелник Шапца др Александар Пајић, приликом обиласка завршних радова, нагласио је да се  за добробит суграђана сва обећања испуњавају  у реалним роковима.

Мештани Грушића, захваљујући средствима обезбеђеним из буџета града Шапца,  добили су нов мост који ће, како су сами истакли, умногоме скратити прилаз атарским обрадивим њивама.

– Овај мост повезује неких двеста хектара обрадивог земљишта у атару села Грушић и са суседним селом Метковић које је удаљено неких девет километара. Док мост није био у функцији морали смо неких девет километара да обилазимо да би дошли до својих њива или другим путем, неких четири километара. Иначе, овај пут користи и село Метковић, а за спајање чак и Волујац. Огромну захвалност дугујемо господину градоначелнику Александру Пајићу на испуњеном обећању као и целој Градској управи – истакао је Бранислав Лазаревић, председник Савета МЗ “Грушић”.

Град Шабац је на услузи свим својим суграђанима, како на градском тако и на сеоском подручју, поручио је градоначелник др Александар Пајић који је обишао завршне радове на изградњи новог моста у овом поцерском селу.

– Све оно што смо обећали нашим суграђанима испуњавамо. Захваљујем се мештанима Грушића на стрпљењу јер смо прошле године рекли да ћемо пробати благу реконструкцију да они претходни мост могу да користе за сезону И да, просто обаве те своје сеоске радове, а да ћемо у овој години урадити потпуно нов мост тако да ће моћи преко дветса хектара својих имања које имају, прелазећи преко овог моста, да користе и да сеју, жању, да просто могу да уђу у своју својину. То смо испунили. Заиста се захваљујем свима онима који су у овоме учествовали да на један сјајан начин помогнемо овим људима. Урадили смо доста у Грушићу. Првенствено  путне инфраструктуре, а као што видите, радимо  и мостове. Радимо на добробит наших суграђана  све оно што им је приоритет. Најбитније је да  испуњавамо своја обећања – поручио је др Александар Пајић, градоначелник Шапца. 

Улагања у сеоску инфраструктуру, која су од виталног значаја за мештане  на подручју града Шапца, наставиће се и у наредном периоду.

Текст и фото: Оља Гавриловић

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар