fbpx

Месна заједница „Доњи шор“ обележила своју славу Светог Василија Великог

На Мали Божић и Православну Нову годину шабачка Месна заједница „Доњи шор“ обележила је и своју славу – Светог Василија Великог. Уз жељу за напредак у наредном периоду чланови Савета ове градске месне заједнице поручили су да су свакодневно на услузи својим суграђанима.

Чланови Савета Месне заједнице “Доњи шор” обележили су своју славу – Светог Василија Великог. Ломљењу славског колача уз служиње свештенства Епархије шабачке присуствовао је велики број гостију и пријатеља.

– Три године нисмо славили са гостима. Обележавали смо своју крсну славу због корона вируса у најужем кругу. Дочекали смо, хвала Богу и Светом Василију Великом, да прославимо славу како доликује православљу и српском народу  – рекла је Анђелка Марковић, председница Савета  Месне заједнице “Доњи шор”.

Чланови Савета Месне заједнице “Доњи шор” свакодневно су на услузи својим суграђанима којима су овога пута упућене и  новогодишње честитке с обзиром да се првог јануара по  старом, а 14. по новом календару, празнују   Мали Божић и Православна Нова година.

– Искористио бих ову прилику да исперд Саветa Месне заједнице „Доњи шор“  пожелим срећну и успешну  наступајућу 2023. годину како житељима Месне заједнице  „Доњи шор“  тако и свим грађанима града Шапца. Да почетком нове године крену  y нове победе, да буду истрајни, да верују у оно што раде  јер ће их вера и истрајност довести до успеха у овој наступајућoј календарској години – поручио је Дејан Поповић, члан Савета МЗ “Доњи шор”.

Планови везани за побољшање животних услова суграђана, како су истакли у овој шабачкој градској месној заједници, као и увек су велики.

– Планирамо да много тога урадимо, наравно, уз помоћ Градске управе како би овај наш град био лепши. Да урадимо оно што годинама није рађено по питању инфраструктуре – асфалтирање улица, изградњу канализације – додала је Анђелка Марковић пожелевши све најбоље у Новој 2023. години.

Текст и фото: Оља Гавриловић

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар