fbpx

Марјановић: Реализоваћемо све започете и планиране пројекте (ВИДЕО)

Жељко Марјановић (Фото: Принтскрин)

– Част ми је, али и велика обавеза именовање на функцију начелника Мачванског упрвног округа са које ћу тежити да радим у интересу свих градова и општина на територији Округа. Приоритети су да у наредном периоду будем спона између локалних самоуправа и Владе Републике Србије, да у свом делокругу рада помогнем локалним самоуправама и отворим сва врата у Влади за све градоначелнике и председнике општина, да реализујемо све започете и планиране пројекте – истакао је данас Жељко Марјановић, нови начелник Мачванског округа на конференцији за медије на којој се представио новинарима.

Марјановић је рођен 23. септембра 1975. године, живи у Лозници, а по занимању је дипломирани официр полиције са завршеном Полицијском академијом. Деценију је био директор Установе за физичку културу „Лагатор“ у Лозници, а на функцију начелника Мачванског округа дошао је са позиције директора ЈП „Водовод и канализација“ у истом граду.

– Планирам обилазак терена, сагладавање проблема у општинама у округу и тражење начина за њихово превазилажење. Један од значајних пројеката у Лозници је изградња погона за пречишћавање отпадних вода, инвестиција од близу 30 милиона евра, чија реализација треба да почне следеће године, гради се стадион који ће бити завршен у априлу следеће године. У Љубовији се очекује завршетак базена, у Владимирцима улагање у путну инфраструктуру. Шабац добро функционише, „Минт“ већ ради увелико, ту сам на располагању за сарадњу руководству града да помогнем у оквиру својих надлежности- истако је на премијерној пресконференцији нови начелник Мачванског управног округа Жељко Марјановић.

* Овај прилог настао је у оквиру пројекта “Шабац – град будућности”, који је суфинансиран из буџета Града Шапца. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар