Маловић: Зеленовић коначно признао да је на страни мафије

Бранислав Маловић (Фото: СНС)

Поводом срамних изјава Небојше Зеленовић о наводној умешаности Вељка Беливука у изборни процес у Шапцу довољно је рећи само то да је Небојша Зеленовић наставио свој мафијашки стаж у српској мафијашкој хоботници, изјавио је Бранислав Маловић координатор СНС за Мачвански округ.

„Од 2014. до 2020. је био члан мафијашке организације Душана Петровића, а пошто је понестало новца из градске касе као и спонзора, сада се без оклевања ставио на располагање својим менторима са запада као и криминалним организацијама са територије Србије“, рекао је Маловић.

Како каже, мало ко ће поверовати у речи овог политичког губитника коме су сви криви за изгубљене изборе сем њега самога.

„Како је могуће Зеленовићу да нико до данас није видео Вељка Беливука у Шапцу и како да нико од твојих сарадника или суграђана није то забележио бар једном фотографијом па да ти се и поверује. Зашто о томе ниси причао док је Беливук био на слободи или док је су трајали избори у Шапцу? Сада си смогао снаге да измишљаш јер је то директива оних који желе обрачун са Александром Вучићем и Српском напредном странком“, каже Маловић.

И додаје: „Зашто нисте објавили ниједну слику са бирачких места тог истог Беливука или Милана Остојића за сво време изборних радњи?

„Зато што не постоје Зеленовићу, али ти мораш да лажеш данас као што си морао некада по налозима Душана Петровића и покушаваш да се као доказани издајник додвориш опозиционим медијима као и Драгану Ђиласу који те презире до коске“, рекао је Маловић.

Како каже, послужиће им ово његово улизивање на дан два, али њихов презир према њему је вечан.

„Ти си обичан страни плаћеник, кукавица и полтрон стављен у службу мафије. Плаћеник си јер не кријеш како инструкције добијаш од страних амбасада и то искључиво оних које раде против интереса Србије, кукавица, јер си то показао безброј пута до сада, и на крају полтрон јер те таквим направио Душан Петровић. Што се грбо роди време не исправи, каже једна стара народна изрека. Издао си и своје дојучерашње саборце као и “Споразум са народом”. Издао си све Зеленовићу јер је код тебе све на продају па и ти сам. А колико вредиш показаше бирачи не тако давно у граду који си називао бастионом демократије“, истакао је Маловић.

„Биће да екологија којом си изненада почео да се бавиш није толико профитабилна колико је сарадња са мафијом. Само не заборави да се тек на крају своде рачуни Зеленовићу, а мафија увек испостави рачун, рекао је Бранислав Маловић.

(Извор: pink.rs)

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар