fbpx

Маловић: Стиже петак српске истине

Бранислав Маловић

„Колико год се трудили опозициони лидери и њихови медији да покваре и извитопере истину о 26. мају 2023. биће то дан када ће схватити шта је Србија, шта је Српска напредна странка и шта су праве стотине хиљада људи на улицама,“ истиче Бранислав Маловић, члан Председништва Српске напредне странке. Његово саопштење за јавност преносимо у целости.

„Као лешинари јуриће тај дан њихови малобројни новинари да сликају аутобусе са присталицама Српске напредне странке, јуриће појединце да их „убеђују“ како су под присилом дошли, спремаће материјале за вечерње издање Јелене Обућине која ће увече прочитати „своје мудре мисли“ са тамо неког идиота а при томе не мислим на власника те телевизије.

Тражиће сваку ману и свакако да ће их бити јер ће скуп наде бити највећи скуп у историји Србије. Долазе људи да стану у одбрану онога у шта верују а то је Србија какву данас имамо. Не лоповска као у време ДОС-а, не бандитска као у време експертских влада које су им затвориле фабрике и оставиле их без посла.

Долази цела Србија у Београд и свакако да ће тај дан бити тесни београдски булевари и улице да прођу сви они који не пристају на понижење од стране мањине. Долазе победници свих претходних избора да вам објасне и покажу како се прави народни скуп и како се брани држава од страних плаћеника.

Правимо скуп без да морамо да довозимо хрватске одборнике и белосветске пропалице да нам држе часове демократије у срцу Београда.

Зато у петак сви у Београд! Да свет види шта је Србија и ко су победници!

Живела Србија!

Живео Александар Вучић!“

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар