Маловић: Мастиф са Твитера је персонификација српске опозиције

Бранислав Маловић (Фото: Приватна архива)

Поводом монструозних претњи упућених породици председника Вучића апелујем на надлежне органе да што пре реагују у складу са овлашћењима, рекао је члан ИО СНС Бранислав Маловић. Такође би, како је додао, било за очекивати да се огласе и сви они “вечито забринути за демократију у Србији” и дају свој став по овом питању, истакао је Маловић.

– Сведоци смо да су у последње време напади на председника и чланове његове породице све учесталији и безобзирнији. Очигледно да је “Мастиф” написао оно сто српска опозиција мисли и жели првом човеку ове земље. Навикнути на поразе, изгубљени у времену без било какве идеје о успешном повратку рејтинга посегли су за јединим оружјем које им је остало, а то је таргетирање председника државе и свакодневно упућивање претњи и увреда њему и његовим најближима. Сакривени иза својих “Мастифа” недвосмислено шаљу поруку каква нас Србија чека са њима на челу. Вероватно ће неки опет написати “да се и Мастифу” рука позлати што је написао овако језиве ствари као што би требало да се позлати ономе који је дигао руку на Гагу Антонијевића – изјавио је члан ИО СНС Бранислав Маловић.

– У Србији нема места за Мастифе и сличне њима који ће своју немоћ доказивати сакривајући се иза тастатуре. Ко се тачно “зајебао” и да ли је Србија наша а мало и њихова најбоље ће показати наредни избори. Зато господо из опозиције све са Мастифима у својим редовима изађите на изборе па када се преброје гласови да видимо “чија“ је Србија – рекао је на крају Маловић.

(Извор: Република)

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар