fbpx

Лауреати града Шапца: „СЕТ“, Огњен Амиџић и Јанко Јанковић

(Фотографије: Град Шабац)

Свечаном Академијом у Шабачком пзоришту синоћ је обележен Дан града Шапца, и том приликом, традиционално, додељена је Априлска награда најуспешнијим колективима и појединцима. Ове године навршаве се тачно 155 година од како је турска војска напустила простор Шабачке тврђаве, чиме је окончана вишевековна владавина Османског царства на овом простору.

Градска комисија, којом је председавао градоначелник др Александар Пајић, одлучила је да ове године Априлску награду у категорији Укупан развој и промоција града Шапца додели Предузећу за инжењеринг, консалтинг, пројектовање и изградњу „СЕТ“ д.о.о. Шабац.

У категорији Развој демократских вредности и поштовање људских права и слобода добитник Априлске награде је Огњен Амиџић., коме је припала и Повеља почасни грађанин града Шапца.

Комисија је одлучила да у категорији Развој села, пољопривреде и месних заједница као средишта одлучивања људи о побољшању услова живота и рада, Априлска награда буде додељена Јанку Јанковићу из Добрића.

– Свечаном доделом Априлских награда, наградили смо труд и постигнуте резулатате људи који су својим деловањем оставили значајан траг у областима којима се баве. Уручењем Кључа града Шапца, учинили смо их поносним, а верујем и обавезеним да и у наредном периоду буду још бољи и успешнији. Још значајније, да не забораве свој град и људе из свог краја. Априлске награде града Шапца иду заслужено у руке овогодишњих добитника, којима овом приликом најискреније честитам – истакао је градоначелник Пајић.

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар